Invajo - Events tool

Frukostseminarium Social hållbarhet: från filantropi till affärsnytta

Gårda Konferens
Johan På Gårdas gata 5A, Göteborg
Visa på karta
10 oktober 2019
08:30 - 10:00
Lägg i kalender
Arrangör
CSR Västsverige & Skanska
Boka/OSA
Plats
Gårda Konferens
Datum
10 oktober 2019
Tid
08:30 - 10:00

Social hållbarhet: från filantropi till affärsnytta

Hur går vi från filantropi till affärsnytta i vårt hållbarhetsarbete? Hur ser vi affärsmöjligheterna i vårt samhällsengagemang?

Välkomna att inspireras av Skanskas resa till att driva ett affärsmässigt och strategiskt hållbarhetsarbete där social hållbarhet bidrar till affärsnytta.
 
Fler och fler företag känner ett stort samhällsengagemang och vill bidra till positiva förändringar i samhället. Men många företag och organisationer har idag en utmaning med att visa hur social hållbarhet bidrar till affärsnytta.
 
Skanska har utvecklat ett strukturerat och systematiskt arbete för social hållbarhet som en integrerad del av företagets kärnverksamhet, att utveckla, bygga och underhålla den fysiska miljön vi lever i. Här finns stor möjlighet att bidra med lösningar som kan leda till minskad bostadsbrist, ökad inkludering, hållbar stadsutveckling och infrastrukturlösningar som möter invånarnas behov både i dag och i framtiden.

Seminariet är kostnadsfritt.

 

Program
 
08.30-09.00 
Frukost och nätverkande
 
09.00-10.00
Anja Skans, Utvecklingsledare inom social hållbarhet, Skanska Sverige
Anja presenterar Skanskas resa inom social hållbarhet, där utvecklingen har gått från enskilda sociala aktiviteter till en tydlig strategi kopplat till affärsplanen och hela verksamheten.
 
Christina Ingelsten, Affärsutvecklare och hållbarhetsprofil, Skanska Sverige
Christina presenterar konkreta projekt från Göteborgsregionen där delaktighet, trygghet och arbetsmarknadsinsatser har lett till social hållbarhet och bidragit till att göra goda affärer.

Josefin Borg, Projektledare, CSR Västsverige
Josefin ger ett omvärldsperspektiv. Hon berättar om hur verksamheter kan tjäna pengar ansvarfullt och ger exempel på organisationer som låter hållbarhet styra affärsmodellen. 

Jaquline DeCerein, Projektledare inom social hållbarhet, Skanska Sverige
Vad betyder engagemanget för Skanskas medarbetare? Vad säger våra kunder om vårt arbete med social hållbarhet?

Frågestund och diskussion

 

Varmt välkommen!
  

skanskaoriglogorgb534.jpg

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Frukostgäst
7 okt 2019 (23:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.