Invajo - Events tool

Frukostseminarium 23 augusti

Brainspot
Lilla Torget 4, Göteborg
Visa på karta
23 augusti 2019
08:30 - 10:00
Lägg i kalender
Arrangör
CSR Västsverige och Brainspot
Boka/OSA
Plats
Brainspot
Datum
23 augusti 2019
Tid
08:30 - 10:00

Frukostseminarium om att ändra attityder och metoder inom rekrytering

Hur kan vi ändra attityder och metoder inom rekrytering, går det att rekrytera mer dynamiskt?

Hans Alveros på Barinspot presenterar under det här frukostseminariet hur Agilitet påverkar rekryteringar. Han berättar om ett arbetssätt som mer överensstämmer med dagens arbetsmarknad och som matchar de värderingar som Brainspot står för och anser är hållbara. Det blir en föreläsningsdel samt även tid för öppna diskussioner. Ni kommer även få ta en snabb titt på Startup Jungle, en strategimodell framtagen tillsammans med forskare på GU.

 

Program

08.30-09.00 

Frukost och nätverkande

09.00-10.00

Föreläsning och diskussion om att rekrytera optimalt utifrån organisationen och individens bästa. Utgår dagens rekryteringfrån en förlegad människosyn och slösar processen med samhällets resurser? 

 


När: 23 augusti, klockan 08.30-10.00

Var: Brainspot, Lilla Torget 4, Göteborg

Kostnad: Kostnadsfritt

 

Varmt välkommen!

 

image002.jpg

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Frukostgäst
20 aug 2019 (23:59)
Fullbokat
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.