Invajo - Events tool

Frukostseminarium 11 november

Arbetsförmedlingen Göteborg Centrum
Järnvågsgatan 3, Göteborg
Visa på karta
11 november 2019
08:30 - 10:00
Lägg i kalender
Arrangör
CSR Västsverige och Arbetsförmedlingen Göteborg Centrum
Boka/OSA
Plats
Arbetsförmedlingen Göteborg Centrum
Datum
11 november 2019
Tid
08:30 - 10:00

Frukostseminarium om funktionsvariationer i arbetslivet

Vägen till arbete kan vara lång, speciellt för gruppen med funktionsvariationer är tröskeln in på arbetsmarknaden hög. Vill du göra skillnad? Under detta seminarium får du kunskap om hur din verksamhet kan se kompetens istället för hinder. Ni får även kunskap om hur man skapar förutsättningar för en medarbetare med särskilda behov. 

Arbetsförmedlingen Göteborg Centrum ger en överblick om hur gruppen med funktionsvariationer ser ut. För att sedan belysa verktyg och strategier som möjliggör att skapa bra förutsättningar för både den anställde och arbetsgivaren. Vad ska man tänka på som arbetsgivare? Vilket stöd kan man få i processen? Detta är frågor som kommer att belysas. 

 

Program

08.30-09.00 Frukost och nätverkande

09.00-10.00 Arbetsförmedlingen Göteborg Centrum presenterar dagens tema och förklarar konkret om stödet som finns för arbetsgivare att underlätta en inkluderande rekrytering. 

 


När: 11 november, klockan 08.30-10.00

Var: Arbetsförmedlingen Göteborg Centrum, Järnvågsgatan 3, 40235 Göteborg 

Kostnad: Kostnadsfritt

 

Varmt välkommen!

 

 

unnamed.png

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Frukostgäst
6 nov 2019 (23:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.