Invajo - Events tool
Plats
CSR Västsverige, Göteborgs Centrum för Hållbar Utveckling
Datum
12 november 2019
Tid
08:30 - 10:30

Workshop hållbarhetsverktyg - SDG Impact Assessment Tool

Välkommen på workshop för att lära dig mer om hållbarhetsverktyget SDG Impact Assessment Tool!

CSR Västsveriges medlemmar får nu rabatt på en rad olika digitala hållbarhetsverktyg. För att ni ska ha möjlighet att höra mer om varje verktyg arrangerar vi en workshopserie under hösten - ett tillfälle för respektive verktyg. Nu har turen kommit till verktyget SDG Impact Assessment Tool. 

SDG Impact Assessment Tool är ett webb-baserat verktyg som stimulerar självskattningar av hur en innovation, aktivitet eller organisation påverkar FNs globala hållbarhetsmål. Det är också ett verktyg för lärande om Agenda 2030 och de globala hållbarhetsmålen. Agenda 2030 och dess hållbarhetsmål är omfattande och komplexa, och det kan vara svårt att veta hur man skall ta sig an dessa mål.

Att använda SDG Impact Assessment Tool är ett enkelt sätt att komma igång med arbetet att öka hållbarheten i företags eller organisationers projekt och verksamhet. Verktyget syftar till att stimulera användaren att nå en bättre förståelse av komplexiteten i hållbar utveckling och hållbarhetsmålens olika aspekter, ge en visualisering av ett projekts eller verksamhets effekter på hållbarhetsmålen, och ge användaren en startpunkt för en framtida hållbarhetsstrategi.

På denna workshop får du lära dig mer om verktyget, får möjlighet att testa och ställa frågor till organisationen Göteborgs centrum för hållbar utveckling (GMV) som utvecklat SDG Impact Assessment Tool. 

Verktyget SDG Impact Assessment Tool finns öppet och är helt kostnadsfritt att använda. 

För frågor om verktyget, vänligen kontakta Martin Eriksson på GMV: martin.eriksson@chalmers.se

 

Program

8.30-9.00 Frukost och mingel 

9.00-10.30
Presentation av SDG Impact Assessment Tool med möjlighet att testa verktyget och ställa frågor

 

Workshopen är kostnadsfri. Varmt välkommen!

 


gmvordbildpng.png

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Workshopgäst
8 nov 2019 (23:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.