Invajo - Events tool

Workshop hållbarhetsverktyg - Klimatbokslut

Yesbox
Gamlestadens Fabriker hus B13, Gamlestadsvägen 4, Göteborg
Visa på karta
25 september 2019
08:30 - 10:00
Lägg i kalender
Arrangör
CSR Västsverige & EMC
Boka/OSA

Workshop hållbarhetsverktyg - Klimatbokslut

Välkommen på workshop för att lära dig mer om hållbarhetsverktyget Klimatbokslut!

CSR Västsveriges medlemmar får nu rabatt på en rad olika digitala hållbarhetsverktyg. För att ni ska ha möjlighet att höra mer om varje verktyg arrangerar vi en workshopserie under hösten - ett tillfälle för respektive verktyg. Nu har turen kommit till verktyget Klimatbokslut. 

Med ett klimatbokslut identifieras var den stora klimatpåverkan finns i företagets affärsmodell. Med en tydlig bild av företagets klimatpåverkan kan ni lättare identifiera, prioritera och följa upp åtgärder för att reducera utsläppen. Klimatbokslutet hjälper er vidta rätt åtgärder i form av affärsutveckling, effektiviseringar, implementering av ny teknik och kravställning på leverantörer. 

På denna workshop får du lära dig mer om verktyget och har möjlighet att testa och ställa frågor till organisationen Energi- och miljöcentrum (EMC) som utvecklat Klimatbokslut. 

CSR Västsveriges medlemmar har 25% rabatt på verktyget Klimatbokslut. 

För frågor om verktyget, vänligen kontakta Helena Björkman på EMC: Helena.Bjorkman@emcsverige.se

 

Program

8.30-9.00 Frukost och mingel 

9.00-10.00 Presentation av verktyget Klimatbokslut med möjlighet att ställa frågor

 

Workshopen är kostnadsfri. Varmt välkommen!

 


emchogupplost.png

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Workshopgäst
23 sep 2019 (23:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.