Invajo - Events tool
Plats
Online
Datum
12 februari - 4 juni 2021
Tid
10:00 - 10:30

Ta en fika med hållbarhetskollegorna!

Håll kontakten och få nya bekantskaper i nätverket. Prata om sånt som känns aktuellt just nu, be om råd från andra, dela med dig av dina tips och idéer eller låt samtalet bara vara en avslappnad avslutning på veckan. Välkommen till CSR Västsveriges virtuella fika!

Våra fikastunder är återkommande och samma anmälan och zoom-länk gäller till alla tillfällen. Du bestämmer själv om du vill delta alla tillfällen eller något enstaka, du behöver inte meddela oss utan anlut till de fikatillfällen som passar dig. 

 

Vårens datum

16 april

7 maj

4 juni

Bokning
Antal
Medlemsfika - alla datum
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.