Invajo - Events tool
Plats
Online
Datum
9 juni 2021
Tid
11:00 - 11:30
Bifogade dokument (1)

Uppstartsmöte om hållbarhetsresan

Ostindiefararen, Skeppet Götheborg, ska göra en hållbarhetsresa som startskott och förberedelse inför den stora seglatsen till Asien

I april 2022 kastar Skeppet Götheborg loss för en expedition till Asien, under resan vill fatyget visa upp svenska innovationer för en bättre värld. Målet är att skapa engagemang för vår tids största utmaning – en hållbar framtid. Skeppet Götheborg är övertygade om att internationell handel har positiva effekter på hållbarhetens alla tre dimensioner; ekonomiska, sociala och miljömässiga.

CSR Västsverige bjuder vi in våra medlemmar att bli en del av hållbarhetsresan inför seglatsen till Asien! Var med och ta del av omvärldens intresse, glädje och nyfikenhet kring Skeppet Götheborg. Bjud in era egna utvalda gäster till ett avslutande evenemang ombord på fartyget innan den stora resan till Asien. Bidra med er kompetens och ingå i ett strategiskt samarbete med nationalskatten!

Få mer information om skeppets behov och upplägget för Hållbarhetsresan på uppstartsmötet den 9 juni klockan 11.00. Du förbinder dig inte till något genom att boka din plats till uppstartsmötet. 

 

Väl mött!

CSR Västsverige och Skeppet Götheborg

 

Bild: Peder Jacobsson