Invajo - Events tool

Sommarmingel med Fokusgruppen hållbar verksamhetsutveckling

Online
21 maj 2021
10:00 - 11:30
Lägg i kalender
Arrangör
CSR Västsverige
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
21 maj 2021
Tid
10:00 - 11:30

Bonusträff!

Ibland behöver vi bara få lite energi av varandra, känna gemenskap och sammanhang, eller hur? Just därför bjuder CSR västsverige in alla deltagare i Fokusgruppen för hållbar verksamhetsutveckling till en bonusträff!

Det blir ett sommarmingel där samtalet står i fokus så att du och de andra deltagarna får en chans att peppa varandra. Målet är att ni ska gå in i semestern påfyllda med glädje och energi inför det goda arbetet ni kommer att ta er för i höst. 

Träffen kostar inget extra utan du bidrar med din tid och ditt engagemang! 

 

Agenda

Presentationsrunda

Samtal utifrån Gemenskaparen

Fritt mingel i små grupper

 

Väl mött den 21 maj!

Bokning
Antal
Sommarmingel 21/5
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.