Invajo - Events tool
Plats
Yesbox
Datum
22 september 2022
Tid
10:30 - 13:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Hur agerar svenska verksamheter för att stötta demokratin under Ukraina-krisen?

Demokratin har tagits förgiven i stora delar av världen, inte minst i Sverige. Rysslands invasion av Ukrina våren 2022 har fått demokratin högt upp på allmänheten och näringslivets agenda. 

För att få en bättre överblick över den utveckling som sker har CSR Västsverige gett forskaren Tommy Borglund på Handelshögskolan vid Örebro universitet i uppdrag att kartlägga och analysera vad som har rapporterats kring hur näringslivet tillsammans med civilsamhället har agerat för demokratin. Rapportens fokus är på hur verksamheter står upp för demokratiska värden och praktiskt omsätter dessa värderingar i handlingar. 

Vi bjuder in er för att introducera rapporten och ge möjligheten höra författarnas resonemang och att fördjupa er hur en organisations hållbarhetsarbete förhåller sig till demokrati.   

Vem ska gå?

Du som är verksam inom en organisation med globala aktörer i din värdekedja och/eller är intresserad av hur organisationers hållbarhetsarbete förhåller sig till demokrati.

Detta är ett öppet event vilket innebär att du gärna får bjuda in personer som idag inte medlemar i CSR Västsverige för att delta. 

Föreläsare

Tommy Borglund som är en hållbarhetsdebattör, föreläsare och universitetslektor vid Örebro Universitet. 

tommyborglund720fotolindaharradine.jpeg

 

Sanna Nalin

Agenda

10:30 - 10:45 Kaffe + nätverkande

10:45 - 12:15 Seminarium: Presentation av rapporten + diskussioner 

12:15 - 13:00 Lunch + nätverkande

Plats

Seminariet kommer att hållas fysiskt på Yesbox, Gamlestadsvägen 4 i Göteborg. Vi följer FHM rekomendationer och om det kommer nya restriktioner så kommer träffen ske digitalt. 

Pris

Seminariet är helt kostnadsfritt och vi kommer att bjuda på kaffe och lunch!

 

Välkommen den 22:e september mellan 10:30 - 13:00

 

Omslagsbild av Fredrik Andersson från Unsplash

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Deltagare seminarium
20 sep 2022 (23:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.