Invajo - Events tool
Plats
Business Region Göteborg
Datum
7 februari - 29 mars 2022
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Säkra kompetens i framtiden - en avgörande hållbarhetsfråga

Vet du vilken ny kunskap din verksamhet måste ha för att vara konkurrenskraftiga de närmaste åren? Den snabba teknikutvecklingen, digitaliseringen och hållbarhetsutmaningarna gör att vi står inför nya sätt att arbeta. Detta ställer krav på ny kompetens och kräver mycket av såväl ledarskap som av själva organisationen. 

Omvärldsbevakning och trendspaning är viktigt för att kunna kika runt hörnet och få koll på de krav och utmaningar framtiden ställer. Lika viktigt är det att arbeta strategiskt med sin kompetensförsörjning. Därför har Business Region Göteborg tillsammans med Göteborgsregionen tagit fram en workshop där du får bekanta dig med ARUBA. Det är en enkel modell för att Attrahera, Rekrytera, Utveckla, Behålla och Avveckla kompetens.

Detta är ett samarrangemang mellan CSR Västsverige, Business Region Göteborg och Göteborgsregionen. 

Vem ska gå?

Workshopen vänder sig till ledare på organisationer med 5–60 anställda i Västsverige. Du ska arbeta med personalfrågor på ert företag för att kunna tillgodogöra dig workshopen.

Föreläsare

annalenajohansson.jpeg

Anna-Lena Johansson

Verksamhetsstrateg kompetensförsörjning och regionalt samarbete, Business Region Göteborg.

Plats

Workshopen kommer att hållas fysiskt på Business Region Göteborg, Östra Hamngatan 5-7. Arangörerna följer FHM rekomendationer och om det kommer nya restriktioner så kommer utbildningen ske digitalt. 

Pris

Workshopen är helt kostnadsfri.

Datum och anmälan

Workshopen är en halvdag och hålls på två datum där du har möjlighet att välja antingen 7 februari eller 29 mars. Du anmäler dig via länkarna nedan.

Workshop kompetensförsörjning 7 februari, 13:00 - 16:30

Workshop kompetensförsörjning 29 mars, 13:00 - 16:30

 

Omslagsbild av Windows från Unsplash.

CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.