Invajo - Events tool

Roundtable - den senaste hållbarhetsforskningen

Online
28 maj - 3 december 2021
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
CSR Västsverige
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
28 maj - 3 december 2021
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Var med och ta del av den senaste forskningen inom hållbart företagande!

Varje år publiceras en stor mängd forskningsartiklar som kan komma till nytta ute i samhället, men som idag ofta stannar kvar i akademiska publikationer. Vi går igenom några intressanta teman från forskningen det senaste halvåret och deltagarna ges möjlighet att ge sina perspektiv på frågan. Vi diskuterar forskningsresultatens betydelse för arbetet i praktiken i ett rundabordssamtal. Som underlag för varje seminarium har vi två nyhetsbrev som alla deltagare kan läsa i förväg som förberedelse. Från dessa gör vi ett urval av de mest spännande ämnena och fördjupar oss i dessa tillsammans.

CSR Västsveriges Roundtable med Tommy Borglund kommer att arrangeras två gånger under 2021, den 28 maj och den 3 december. Välkommen att anmäla dig till det ena tillfället eller båda här nedanför.  

 

Diskussionsledare 

3528.jpg

Tommy Borglund är en frekvent föreläsare och universitetslektor vid Örebro Universitet. Han kommer under träffen att guida deltagarna till de senaste nyheterna inom forskningen om hållbart företagande samt leda diskussionerna. 

 

Omslagsbild av MissMushroom från Unsplash

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.