Invajo - Events tool
Plats
Yesbox
Datum
24 maj 2022
Tid
09:00 - 12:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Ny som Hållbarhetsledare

Ny som Hållbarhetschef/ledare/ansvarig!

 

Denna arbetsgrupp är till för dig som är ny i din roll som hållbarhetsledare, och för dig som vill aktualisera ditt hållbarhetsarbete som hållbarhetsansvarig med ny energi!

 
Vi kommer att arbeta med processen strategiskt hållbarhetsarbete med utgångspunkt i CSR Västsveriges guide i ämnet, där var och en utgår ifrån sin vardag och hittar sin process.

Här delar vi tankar och kunskaper i Hur börjar man? Vilka områden blir väsentliga, i förhållandet till Agenda 2030? Vi delar framgångar och möjliga fallgropar när det kommer till de olika delarna i processen.

Vi skapar den här serien av träffar tillsammans så det finns stort utrymme att påverka innehållet och bidra med egna inspel.
 

Arbetsgruppen blir också ett perfekt tillfälle att träffa andra i liknande situation, dela erfarenheter och dilemman.

Det blir värdefullt att nätverka och göra det arbete du ändå ska göra, tillsammans med andra som är i liknande situation som du. Här finns möjlighet att ta upp frågeställningar och gemensamt diskutera utmaningar och möjligheter, när man ibland kan känna sig vilsen och skulle behöva träffas i ett gemensamt forum.

Arbetsgruppen kommer att ledas av Karin Karedal CSR Västsverige tillsammans med Johanna Stakeberg, fd verksamhetschef på CSR Västsverige fr o m våren 2022 är hon ny som hållbarhetschef på Varbergs Bostad. 

Ta chansen att bli en i gruppen för oss som är nya som hållbarhetschefer/ledare/ansvariga. 


Gruppen kommer att träffas 4 gånger under året, med olika tema varje gång.

Photo by UnKknown Traveller on Unsplash

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Delta fysiskt
20 maj 2022 (23:59)
Stängd
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.