Invajo - Events tool
Plats
Yesbox - Home of entrepreneurs
Datum
27 september 2022
Tid
11:30 - 13:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Nu träffas vi!

Välkommen på nätverkslunch! Vi ses, pratar hållbarhet och äter god mat tillsammans. Under lunchen får du chans att träffa nya människor och få inspiration till din verksamhets hållbarhetsarbete. 

 

Program

11.30 Lunch och nätverkande 

12.30 Kaffe och inspiration 

13.00 Tack för idag

 

Ta med dig kollegorna till lunchen, anmäl er nedan!

 

Den här nätverkslunchen är en av nätverksträffarna som CSR Västsverige arrangerar. Håll också utkik efter träffar i Fyrbodal, Skaraborg, Sjuhärad och Halland. 

 

Lunchen är kostnadsfri och vänder sig till CSR Västsveriges medlemmar. Är du osäker på om din verksamhet är medlem? Hör gärna av dig till anna@csrvastsverige.se

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Medlem CSR Västsverige
20 sep 2022 (23:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.