Invajo - Events tool Skapa event gratis

Nätverksfrukost om hållbart sparande

Söderberg & Partners
Geijersgatan 1, Göteborg
Visa på karta
30 januari 2020
07:30 - 09:00
Lägg i kalender
Arrangör
CSR Västsverige
Boka/OSA
Plats
Söderberg & Partners
Datum
30 januari 2020
Tid
07:30 - 09:00

Hållbart sparande - är det ens möjligt?

Både företag och privatpersoner påverkar omvärlden genom sitt sparande. Välkommen till en nätverksfrukost där du lär dig mer om hur du kan göra skillnad via ditt privata sparande eller via dina tjänstepensionslösningar. Hur gör man? Hur vet jag att mina pengar placeras hållbart? Vill och bör jag placera i fonder?

Pengar ska placeras någonstans! Idag är det möjligt att utvärdera och betygsätta pensionsbolag och fonder samt välja de bolag som har ett aktivt hållbarhetsarbete. På frukosten berättar Söderberg & Partners om hur hållbarhet konkret kan bedrivas i en aktiefond inom följande kategorier:

  • Bäst i klassen
  • Engagemang och aktiv påverkan
  • Exkludering 
  • Hållbara temainvesteringar 
  • Påverkansinvesteringar 


Ta makten över ditt sparande, välkommen till vår nätverksfrukost! Det här är ett samarbete mellan Söderberg & Partners och CSR Västsverige.

 

Agenda

  • 07.30 - 08.00 Mingel och frukost
  • 08.00 - 09.00 Föreläsning

Kostnad: Kostnadsfritt, men CSR Västsverige tar ut en no show-avgift på 300kr.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Medlemsbiljett
24 jan 2020 (23:59)
Stängd
Ej medlem
24 jan 2020 (23:59)
Stängd
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.