Invajo - Events tool

Master Class - hållbar verksamhetsutveckling och ledarskap

Välkommen på en två dagar lång Master Class ihop med Tommy Borglund!

Få fördjupad kunskap om hållbar verksamhetsutveckling. Vad säger forskningen om vad som fungerar? Och vad som inte fungerar? Vi utforskar hur teorin omsätts i praktiken och på djupet diskuterar hållbart ledarskap, dess möjligheter och utmaningar. Vi undersöker även hur identiteten som hållbarhetschef utvecklats genom åren, till vad det är idag och vad vi tror om framtiden. Följ med på en tidsresa om hållbarhetsutvecklingen i Sverige och globalt samt ta chansen efter utbildningen att ta en tentamen och få akademiska poäng i CSR. (Tentamen är frivillig.)

Utbildningen vänder sig till främst till verksamheter som har kommit igång med sitt hållbarhetsarbete. Vi kommer varva teori med praktiska exempel samt case. Varmt välkommen med anmälan!

Utbildningen är en medlemsförmån och vänder sig därför endast till medlemmar i CSR Västsverige. Obs! Begränsatt antal platser. 

 

skarmavbild20190415kl112050.png

Föreläsare

Tommy Borglund, frekvent föreläsare och universitetslektor vid Örebro Universitet, föreläser om hur hållbarhetschefens roll ser ut och vilka förväntningarna är på tjänsten. Han berättar om vilka problem men också vilka möjligheter det finns för hållbarhetsarbetet i verksamheterna och hur det kan organiseras. 

 

Pris: 4995:- Inklusive fika och lunch i två dagar

Lokal: YESBOX, Galmestadsvägen 4, Göteborg

Tid och datum för båda tillfällena: 09.00-16.30, den 29 augusti samt den 24 september

 

Eventbild av Ross Findon från Unsplash

Bokning
Datum
Pris
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.