Invajo - Events tool
Plats
Yesbox - Home of entrepreneurs
Datum
26 oktober 2021
Tid
08:30 - 12:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Introduktionskurs - Science Based Targets

I samband med att Parisavtalet slöts under klimatkonferensen i december 2015 initierade företag, civilsamhälle och forskare Science Based Targets initiativet med syftet att öka antalet företag som antar vetenskapligt baserade klimatmål i linje med Parisavtalet. 

Nu välkomnar vi dig till en digital halvdagsutbildning om Science Based Targets! Utbildningen kommer att ge dig verktyg att sätta vetenskapligt baserade klimatmål och kunskap kring hur metoden ökar möjligheterna att begränsa klimatförändringarnas omfattning samtidigt som det skapar andra värden. 

Plats

Utbildning kommer att hållas fysisktYesbox, Gamlestadsvägen 4 i Göteborg. Vi följer FHM rekomendationer och om det kommer nya restriktioner så kommer utbildningen ske digitalt. 

Föreläsare

Utbildningen hålls av Gino Carciola, Omställningskonsult på Miljömatematik Malmö AB som delar med sig av sina erfarenheter och insikter från sitt arbete med klimatfrågor och Science Based Targets.

Agenda

8:30 - 12:00 Introduktionskurs i Science based targets.

Pris

995 kr / per deltagare

Priset är angivet inklusive moms och inkuderar frukost och fika.

 

Välkommen den 26:e oktober!

 

Omslagsbild av JOSHUA COLEMAN från Unsplash

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Deltagare - kurs i SBT 26/10
21 okt 2021 (23:59)
Stängd
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.