Invajo - Events tool
Plats
CSR Västsverige, Göteborgs Centrum för Hållbar Utveckling
Datum
15 oktober 2019
Tid
08:30 - 10:00

Informationsmöte om CSR Västsverige

CSR Västsverige bjuder in till en inspirationsföreläsning om strategiskt hållbarhetsarbete för dig som undrar hur du ska komma igång? Hur kan man tjäna pengar och samtidigt bidra till en bättre värld? På denna frukost får ni kunskap och inspiration för att komma igång eller komma längre med ert hållbarhetsarbete - och träffa andra med samma funderingar och utmaningar. 

CSR Västsverige är Sveriges största sektorsöverskridande nätverk för hållbarhet. Vi är en oberoende och icke-vinstdrivande förening, medfinansierad av Västra Götalandsregionen och Region Halland. Vi består av 320 medlemmar från privat, offentlig och idéburen sektor samt akademi. Hos oss är alla verksamheter välkomna - stora som små. Tillsammans bidrar vi till ett mer hållbart Västsverige! 

På detta event välkomnar vi lite extra de verksamheter som inte redan är medlemmar hos oss men som är nyfikna på hur deras organisation kan arbeta strategiskt med hållbarhet. Självfallet är även våra befintliga medlemmar hjärtligt välkomna!

Inspirationsfrukosten är kostnadsfri. 


Program

08.30-09.00 Registrering och vegetarisk frukostmacka

9.00-10.00 Inspirationsföreläsning kring strategiskt hållbarhetsarbete 

 

Varmt välkommen!

 

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Frukostgäst
11 okt 2019 (23:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.