Invajo - Events tool Skapa event gratis

Informationsmöte om CSR Västsverige 2019-12-19

Science Park Skövde
Portalen, Kanikegränd 3B, Skövde
Visa på karta
19 december 2019
11:30
Lägg i kalender
Arrangör
CSR Västsverige
Boka/OSA
Plats
Science Park Skövde
Datum
19 december 2019
Tid
11:30

Informationsmöte om CSR Västsverige

För att kunna vara aktuella i sitt erbjudande och för att bidra till en positiv samhällsutveckling behöver alla verksamheter hitta sitt sätt att arbeta med hållbarhet. Med ca 350 medlemmar har CSR Västsverige etablerats som Sveriges största sektorsövergripande hållbarhetsnätverk. Föreningen finns till för att hjälpa verksamheter att utveckla ett strategiskt hållbarhetsarbete, där affärer och samhällsansvar går hand i hand. Som medlem i CSR Västsverige får du kunskap, verktyg, inspiration och en arena för erfarenhetsutbyte. 

Föreningen vänder sig till verksamheter inom privat, offentlig, och idéburen sektor samt akademin. 

Är du intresserad av att veta mer? Eller är ni medlemmar sedan innan och vill ha en genomgång av medlemsskapet? Har du kunder eller levarantörer som vill bli mer hållbara? Välkommen att träffa oss som arbetar på CSR Västsveriges kansli och låt oss berätta om vår verksamhet, vilket stöd vi erbjuder medlemmar och vad som är på gång. Det kommer att finnas gott om tid för frågor.

 

Mötet hålls i Spegeln inne i Science Park Skövde och CSR Västsverige bjuder på vegetarisk lunch.

Agenda 

11.30 - 12.00 lunch och mingel

12.00 - 13.00 informationsmöte och tid för frågor 

Varmt välkomna!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Ny medlem/intresserad av CSR Västsverige
17 dec 2019 (23:59)
0
Ny medlem/intresserad av CSR Västsverige
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.