Invajo - Events tool
Plats
Online
Datum
3 februari - 24 november 2022
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Vill du utveckla din verksamhet mer hållbart?

Hållbar utveckling är vår tids största fråga, var med och forma framtiden idag.

CSR Västsverige är Sveriges största sektorsöverskridande hållbarhetsnätverk. Föreningen består av närmare 300 verksamheter från privat, offentlig och idéburen sektor samt akademi. Vi finns till för både små och stora verksamheter.

Som medlem i CSR Västsverige får er verksamhet ett mångsidigt stöd i hållbar verksamhetsutveckling. Ni blir dessutom en del av ett sektoröverskridande nätverk där kunskap och erfarenhetsutbyte står i centrum för ett framgångsrikt hållbarhetsarbete. Tillsammans accelerera vi den hållbara utvecklingen.

Är du intresserad av att veta mer om hur din verksamhet kan utveckla ett strategiskt och värdeskapande hållbarhetsarbete? Eller är ni medlemmar sedan innan och vill ha en genomgång av medlemsskapet? Välkommen att träffa oss som arbetar på CSR Västsveriges kansli och låt oss berätta om föreningen, vilket stöd vi erbjuder våra medlemmar och vad som är på gång. Det kommer att finnas gott om tid för frågor.Bild: Josh Calabrese 

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.