Invajo - Events tool

Hur organiseras hållbarhetsarbetet bäst? Årsmöte med seminarium

Arrangör
CSR Västsverige
Plats
Folketshus - Lokalen Ellös
Datum
12 mars 2019
Tid
13:30 - 16:30

Kallelse till ordinarie årsmöte 2019

Public & Private Social Responsibility Initiative - CSR Västsverige bjuder in föreningens medlemmar till årsmöte den 12 mars!

Under eftermiddagen får du ta del av ett tankeväckande föredrag, om huruvida hållbarhetschefens placering i organisationen påverkar hållbarhetsarbetets resultat, med universitetslektor Tommy Borglund, Örebro Universitet. Tommy kommer dessutom leda ett diskussionsforum där CSR Västsveriges medlemmar får möjlighet att bidra till aktuell forskning på ämnet - så ta chansen att utbyta erfarenheter om hur hållbarhetsarbetet organiseras i din verksamhet. Vi bifogar tidigare forskning på ämnet för dig som är intresserad!


I vanlig ordning kommer en verksamhetsberättelse över det gångna året att ges, samt presentation av ny treårig strategiplan och verksamhetsplan för 2019 att presenteras. Förslag till dagordning under nästa flik. 


Årsmöteshandlingarna publiceras på föreningens hemsida, csrvastsverige.se, senast den 5 mars. Detaljerat bokslutsmaterial avseende år 2018 finns tillgängligt på föreningens kansli, Aschebergsgatan 44 våning 3. 


Psst! Vill du att fler kollegor ska komma? Har du en kund, leverantör, branschkollega eller samarbetspartner som är intresserad av hållbarhet? Bjud gärna med en gäst till årsmötet och sprid inbjudan!


PROGRAM 12/3

13.30 Kaffe

14.00 Årsmöte

14.30 Föreläsing

Tommy Borglund, frekvent föreläsare och universitetslektor vid Örebro Universitet, föreläser om hur hållbarhetschefens roll ser ut och vilka förväntningarna är på tjänsten. Han berättar om vilka problem men också vilka möjligheter det finns för hållbarhetsarbetet i verksamheterna och hur det kan organiseras.  

15.00 Kort paus

15.10-16.30 Diskussionsforum

Var med och ge ditt bidrag till ett aktuellt forskningsprojekt om styrning av hållbarhet, orgstruktur och hållbarhetschefens roll. Diskutera och ta del av andras erfarenheter av hur man får saker gjorda, hur man hantera motstånd och får till beslut. Vilket kompetens behov finns det i den verksamhet för knyta ihop att er affär, hållbarhet och ledarskap? 


Anmäl dig senast den 5 mars.  

 

Varmt välkommen!

 

Intresserad av medlemskap i CSR Västsverige? 
Hör gärna av dig till Anna Simmons (anna@csrvastsverige.se, 0768343658) eller läs mer om medlemskapet här.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Medlem i CSR Västsverige (Rösträtt)
5 mars 2019 (08:59)
Fullbokat
Ej medlem i CSR Västsverige
5 mars 2019 (08:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.