Plats
Yesbox
Datum
25 oktober 2022
Tid
11:00 - 14:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Hur kan investeringar användas för att skapa hållbar förändring?

I utvecklingen mot ett hållbart samhälle spelar finansmarknaden en viktig roll. Det gäller vi kommer bort ifrån investeringar i exempelvis fossila tillgångar och styra kapitalet mot hållbara investeringar. Syftet med vår träff är att samla aktörer från båda sidorna av investeringar, de som vill ha eller vill ge ut investeringar, till hållbara ideér och projekt med mål att accelerera hållbar förändring.

Under dagen kommer vi gå igenom ramarna för vad en hållbar investering är, aktuella lagstiftningar, få presentaioner från personer som på olika sätt arbeter med hållbara finanser samt ett avslutande panelsamtal där vi diskuterar hur investeringar kan användas som ett instrument att accelerera hållbara omställning. 

Vem ska gå?

Du som är i behov av investeringar
Företag som exempelvis vill: Ställa om produktion och affärsområden mot hållbara allternativ eller utveckla befintliga hållbara affärsområden.
Entreprenörer som vill utveckla produkter och tjänster som möjliggör hållbara utveckling.
Idéburna organisationer som behöver stöd för att bedriva sin verksamhet för en hållbar utveckling.

Du som ger ut investeringar
Banker, finansinstitut, investerare, offentlig sektor och riskkapitalister.

Vem ska du ta med dig?
Hållbarhetschef, Ekonomichef eller VD

Föreläsare

Kommer att publiceras löpande.

Agenda

11:00 - 12:00 Presentationer av gästorganisationer 

12:00 - 13:00 Lunch + nätverkande

13:00 - 14:00 Panelsamtal

Plats

Seminariet kommer att hållas fysiskt på Yesbox, Gamlestadsvägen 4 i Göteborg. Vi följer FHM rekomendationer och om det kommer nya restriktioner så kommer träffen ske digitalt. 

Pris

Seminariet är helt kostnadsfritt och vi kommer att bjuda på kaffe och lunch!

 

Välkommen den 22:e september mellan 10:30 - 13:00

 

Omslagsbild av Anders J på Unsplash

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Deltagare seminarium
21 okt 2022 (23:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.