Plats
Online
Datum
29 september 2022
Tid
09:00 - 10:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Lär dig mer om hållbarhet i vår utbildningsportal!

I CSR Västsveriges Utbildningsportal går du olika hållbarhetsutbildningar precis när det passar dig, du behöver varken boka plats eller resa! Alla föreningens medlemmar har tillgång till portalen vilken innehåller hållbarhetsutbildningar som är både introduktioner, grundläggande och mer fördjupande.

På det här guidningstillfället kan du komma igång att gå utbildningar och få svar på frågor om hur du praktiskt arbetar i utbildningsportalen. Vi kommer att gå igenom de olika funktionerna i portalen och ge svar på frågor som: Hur loggar jag in? Vilka utbildningar finns det som jag kan gå?

Både guidningen och utbildningsportalen är kostandsfri för medlemmar i CSR Västsverige. Guidningen vänder sig till dig som vill veta mer om våra digitala utbildningar inom hållbar utveckling och särskillda hållbarhetsfrågor på olika nivåer. Du behöver inte förbereda något innan guidningstillfället. 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Medlem CSR Västsverige
28 sep 2022 (23:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.