Invajo - Events tool

Grundutbildning i strategiskt hållbarhetsarbete - Borås

Quality Hotel Grand
Hallbergplatsen 2, Borås
Visa på karta
21 mars 2019
09:00 - 12:00
Lägg i kalender
Arrangör
CSR Västsverige
Boka/OSA
Plats
Quality Hotel Grand
Datum
21 mars 2019
Tid
09:00 - 12:00

Så lägger du grunden för ett framgångsrikt hållbarhetsarbete

Denna grundläggande utbildning visar vilka drivkrafter som finns och hur du kan skapa ett strategiskt hållbarhetsarbete. Konkreta exempel hjälper dig förstå hur andra verksamheter har gått tillväga. Förutom flera tillfällen för diskussion, reflektion och frågor ges goda möjligheter att koppla det som lärs ut till den egna verksamheten. Utbildningsmaterial och ekologisk fika ingår!
 
Vem riktar sig utbildningen till?
Utbildningen passar dig som vill få grundläggande kunskaper i ämnet och inspiration till hur du kan arbeta mer hållbarhet i din verksamhet – både strategiskt och operativt. Den lämpar sig även för dig som är i behov av en uppdatering inom området. Inga förkunskaper krävs.

Har du redan tagit del av grundutbildningen? Skicka en kollega!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Medlem i CSR Västsverige (2 kostnadsfria/org/år)
18 mars 2019 (23:59)
Stängd
Ej medlem i CSR Västsverige
18 mars 2019 (23:59)
Stängd
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.