Invajo - Events tool

Grundutbildning i strategiskt hållbarhetsarbete

Online
8 september 2020
08:50 - 11:00
Lägg i kalender
Arrangör
CSR Västsverige
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
8 september 2020
Tid
08:50 - 11:00

Så lägger du grunden för ett framgångsrikt hållbarhetsarbete

Denna grundläggande utbildning visar vilka drivkrafter som finns och hur du kan skapa ett strategiskt hållbarhetsarbete i din verksamhet. Vi lär ut en process som underlättar arbetet med hållbarhetsfrågor. Denna process kan tillämpas i alla typer av verksamheter - privata, offentliga, idéburna och/eller akademi. Det ges goda möjligheter att koppla det som lärs ut till den egna verksamheten under utbildningstillfället, även möjlighet till diskussion och reflektion tillsammans med andra deltagare ges. Konkreta exempel hjälper dig också att förstå hur andra verksamheter har gått tillväga. Utbildningsmaterial ingår. 


Vem riktar sig utbildningen till?

Utbildningen passar dig som vill få grundläggande kunskaper i ämnet och inspiration till hur du kan arbeta med hållbarhet i din verksamhet – både strategiskt och operativt. Den lämpar sig även för dig som är i behov av en uppdatering inom området. Inga förkunskaper krävs.

 

Datum & Tid

Grundutbildningen genomförs den 8 september kl. 08:50-11.00

 

Upplägg 

Utbildningen arrangeras online via videotjänsten Zoom. Du kommer få Zoom-länken skickad till dig via mail dagen innan för att kunna ansluta. 

 

Pris

Grundutbildningen är kostnadsfri för medlemmar i CSR Västsverige. Kom ihåg att medlemskapet gäller alla anställda i din verksamhet, så bjud gärna in kollegor. Vi har möjlighet att ha fler deltagare när utbildningen arrangeras online.  

Pris för icke-medlemmar är 3500 kr per person. 

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
Medlem i CSR Västsverige
4 sep 2020 (23:59)
0.00 SEK
0
Ej medlem i CSR Västsverige
4 sep 2020 (23:59)
3500.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.