Invajo - Events tool

Grundutbildning i strategiskt hållbarhetsarbete

YESBOX
Gamlestadsvägen 4, Göteborg
Visa på karta
27 februari - 8 september 2020
Arrangör
CSR Västsverige
Boka/OSA

Så lägger du grunden för ett framgångsrikt hållbarhetsarbete

Denna grundläggande utbildning visar vilka drivkrafter som finns och hur du kan skapa ett strategiskt hållbarhetsarbete. Konkreta exempel hjälper dig förstå hur andra verksamheter har gått tillväga. Förutom flera tillfällen för diskussion, reflektion och frågor ges goda möjligheter att koppla det som lärs ut till den egna verksamheten. Utbildningsmaterial och ekologisk fika ingår!
 
Vem riktar sig utbildningen till?
Utbildningen passar dig som vill få grundläggande kunskaper i ämnet och inspiration till hur du kan arbeta mer hållbarhet i din verksamhet – både strategiskt och operativt. Den lämpar sig även för dig som är i behov av en uppdatering inom området. Inga förkunskaper krävs.

 

Upplägg

Utbildningen är 3 timmar lång inklusive paus med fika.

Utbildningstillfällen 

Grundutbildningen arrangeras under två tillfällen i Göteborg under året, den 27 februari och den 8 september. Innehållet i utbildningen är samma under de två tillfällena. Grundutbildningen arrangeras även i Skövde, Borås, Trollhättan och Halmstad, kontakta oss för mer information. 

Kostnad?
Utbildning för 2 medarbetare i er organisation ingår i medlemskapet i CSR Västsverige (per kalenderår, ej per tillfälle). Kursavgiften för ytterligare medarbetare är 2000kr och för icke medlemmar 3500 kr.

Eventuell avbokning måste ske minst en vecka innan tiden för utbildningen. På så vis kan vi undvika matsvinn och ge platsen till någon annan.

Bokning
Datum
Pris (inkl. moms)
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.