Invajo - Events tool

Grundutbildning i strategiskt hållbarhetsarbete

Marketplace Borås
Skaraborgsvägen 3A, Textile Fashion Center, Borås
Visa på karta
16 oktober 2019
09:00 - 12:00
Lägg i kalender
Arrangör
CSR Västsverige
Boka/OSA
Plats
Marketplace Borås
Datum
16 oktober 2019
Tid
09:00 - 12:00

Så lägger du grunden för ett framgångsrikt hållbarhetsarbete

Denna grundläggande utbildning visar vilka drivkrafter som finns och hur du kan skapa ett strategiskt hållbarhetsarbete. Konkreta exempel hjälper dig förstå hur andra verksamheter har gått tillväga. Förutom flera tillfällen för diskussion, reflektion och frågor ges goda möjligheter att koppla det som lärs ut till den egna verksamheten. Utbildningsmaterial och ekologisk fika ingår!
 
Vem riktar sig utbildningen till?
Utbildningen passar dig som vill få grundläggande kunskaper i ämnet och inspiration till hur du kan arbeta med hållbarhet i din verksamhet – både strategiskt och operativt. Den lämpar sig även för dig som är i behov av en uppdatering inom området. Inga förkunskaper krävs.

Har du redan tagit del av grundutbildningen? Skicka en kollega!

Kostnad?
Utbildning för 2 medarbetare i er organisation ingår i medlemskapet i CSR Västsverige (per kalenderår, ej per tillfälle). Kursavgiften för ytterligare medarbetare är 2000 kr och för icke medlemmar 3500 kr.

Eventuell avbokning måste ske minst en vecka innan tiden för utbildningen. På så vis kan vi undvika matsvinn och ge platsen till någon annan.

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
Medlem i CSR Västsverige (2 kostnadsfria/org/år)
10 okt 2019 (23:59)
0.00 SEK
0
Medlem i CSR Västsverige (extra platser)
10 okt 2019 (23:59)
2000.00 SEK
0
Ej medlem i CSR Västsverige
10 okt 2019 (23:59)
3500.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.