Invajo - Events tool

Fokusgrupp Hållbarverksamhetsutveckling

Online
9 mars 2021
09:00 - 12:00
Lägg i kalender
Arrangör
CSR Västsverige
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
9 mars 2021
Tid
09:00 - 12:00

Välkomna till träff 1

Årets första träff med CSR Västsveriges fokusgrupp Hållbar verksamhetsutveckling kommer att handla om hållbarhetskommunikation. Caroline Eriksson är VD på den strategiska kommunikationsbyrån Nyla Design och kommer under träffen dela med sig av inspiration och tips kring hållbarhetskommunikation. 

evelinasfotofotografevelinagronlundcarolineeriksson202017kopia2.jpg

Caroline Eriksson, VD på Nyla Design

 

Agenda 09.00-11.30
Inledning 
Föreläsning om hållbarhetskommunikation 
Paus 
Workshop/diskussion 
Gemensam reflektion och avslutning 

 

Väl mött den 9 mars!

 

Träffen för fokusgruppen Hållbar verksamhetsutveckling är endast öppen för föranmälda deltagare. Är du intresserad av att gå med i fokusgruppen? Varmt välkommen att kontakta Anna Simmons för mer information om innehåll och kostnad. 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
9 mars - Träff 1
4 mars 2021 (23:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.