Invajo - Events tool
Plats
Svenska Mässan
Datum
5 november 2019
Tid
08:30

CSR Forum - Save the date 5 november

CSR Forum är Västsveriegs största mötesplats för hållbarhet. Konferensen ger deltagarna möjlighet till nya möten, att samverka och att byta erfarenheter av både utmaningar och lärdomar. Mötesplatsen ger inspiration och kunskap, öppnar upp för hållbara affärer och ger ringar på vattnet. I år kommer vi att hålla konferensen på Svenska Mässan. 

Årets tema är "Tillsammans för affärer och samhällsansvar" för att visa på kraften som CSR Västsveriges över 300 medlemmar har när vi tillsammans bidrar till en hållbar utveckling. Konferensens innehåll skapas av medlemmar för medlemmar!

 

Program
Vi har bokat två fantastiska talare till årets konferens!

skarmavbild20190415kl150316.png
Fredrik Reinfeldt inspirerar oss om ansvarstagande och ger oss kunskap om globala förändringar vi behöver vara redo för. Det kommer att bli både viktigt och intressant. 

skarmavbild20190415kl150433.png
Ami Hemviken kommer att om prata om ledarskap, vikten av gemenskap och människors beteenden. Det kommer att bli lärorikt, roligt och stor igenkänning. 

En stor del av konferensens innehåll skapas av medlemmar för medlemmar! För medlemmar finns det möjlighet att hålla en workshop, eller ett seminarium med diskussion. Vill ni bolla idéer eller anmäla intresse? Hör av er till anna@csrvastsverige.se, 0768343658. 

Vill din verksamhet vara partner eller utställare på konferensen? Läs mer under fliken "Partner och utställare". 

 

CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.