Invajo - Events tool

10 år kvar till 2030 - Hur når vi de Globala Hållbarhetsmålen?

Webbinarium
1 december 2020
09:00 - 11:15
Lägg i kalender
Arrangör
CSR Västsverige
Boka/OSA
Plats
Webbinarium
Datum
1 december 2020
Tid
09:00 - 11:15

Välkommen till CSR Västsveriges medlemsmöte 2020

Det är tio år kvar till 2030 – året då FN:s globala agenda för hållbar utveckling ska vara uppnådd. Hur går det för oss? Välkommen till årets medlemsmöte som belyser frågan ur olika synvinklar. Vilka mål har vi uppnått och vilka utmaningar står vi inför lokalt, regionalt, nationellt och globalt? Gabriel Wikström, nationell samordnare på Regeringskansliet ger oss sin bild.
 
Hur ska framtidens medlemserbjudandet från CSR Västsverige se ut för att matcha era behov och samtidigt bidra till att agendan får större chans att uppnås? Det är centrala frågor för föreningen just nu. Var med och forma framtiden ihop med oss. We are Laja tar med oss på en kreativ resa in i framtiden genom Design Thinking.

 

Program

 

09:00-09:30 Presentation av året som gått - Johanna Stakeberg, verksamhetschef CSR Västsverige

johannacsrvastsverige.jpg

 

09:30-10:00 Hur går det för Sverige i genomförandet av agendan och de Globala hållbarhetsmålen? - Gabriel Wikström, nationell samordnare för Agenda 2030

Som nationell samordnare arbetar Gabriel Wikström för att stärka, främja och fördjupa olika aktörers arbete. Genom samverkan och partnerskap mellan olika samhällsaktörer ska gemensamma planer tas fram. Och vi undrar inte bara hur vi ligger till i genomförandet av agendan, utan också hur vi i CSR Västsverige kan bidra och hjälpa till att accelerera omställningen ytterligare. 

skarmavbild20201111kl155208.png

 

10:15-11:15 Design Thinking tillsammans med We are Laja - Anna Linton & Lovisa Jacobsson

Vi kommer under ledning av We are Laja, Anna Linton och Lovisa Jacobsson arbeta i en kreativ workshopform om vad vi vill se och göra tillsammans i framtiden. We are Laja är en upplevelse- och innovationsbyrå som får människor att utveckla och utvecklas - tillsammans. I 15 år har de arbetat i gränslandet mellan det offentliga, det privata, kulturen och akademin för att skapa framtida hållbara lösningar på nutidens utmaningar. We are Laja är en del av CSR Västsverige och tillsammans med övriga medlemmar ska vi utforska nästa steg mot en hållbar framtid. De lovar skratt, allvar och action.

skarmavbild20201111kl155524.png

 

Upplägg

Medlemsmötet arrangeras digitalt via Zoom. Länken för att ansluta skickas ut dagen innan, i ett separat mail. 

Deltagande är kostnadsfritt och även öppet för icke-medlemmar att anmäla sig till. Har du en kund, leverantör, branschkollega eller samarbetspartner som är intresserad av hållbarhet? Bjud gärna med en gäst till medlemsmötet! 

 

Varmt välkommen!  

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Medlem i CSR Västsverige
30 nov 2020 (10:00)
0
Ej medlem i CSR Västsverige
30 nov 2020 (10:00)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.