Invajo - Events tool
Plats
Online
Datum
19 maj 2021
Tid
15:00 - 15:30

Meetup with Sara Öhrvall

Dagens värd: Changemaker Educations

Varmt välkommna till Meetup med Sara Öhrvall

Sara, norrbottningen från Boden som är en av Sveriges främsta experter på digital utveckling, har länge varit drivande av digitaliseringsfrågor inom svenskt näringsliv. Hon har haft ledningspositioner på bland annat Volvo, Bonnier och nu SEB. På SEB ansvarar hon för bankens strategiska transformationer, den digitala såväl som inom hållbarhet.

Hon verkar i gränslandet mellan ny teknik och morgondagens mänskliga behov och har suttit i styrelsen för Investor, SEB och Umeå universitet med flera. Sara har startat två egna verksamheter; studerat och arbetat i Tokyo, London, New York, Singapore, Bryssel och San Francisco. I dag sitter hon i styrelsen för Bonnier Books, Bonnier News, Vinnova, SNS samt är medlem i international advisory board för Stockholm Resilience Centre. Hon är även ordförande i Pontus Schultz stiftelse, som verkar för ökad hållbarhet, jämställdhet och mångfald i näringslivet.

De som velat förstå digitaliseringens effekter har noggrant läst hennes krönikor om framtidens tekniktrender som hon i fem år skrev för Dagens Industri. Hennes första bok heter Ditt framtida jag: hur ny teknik revolutionerar människan och gör oss starkare, smartare och vänligare (2020).

Anmäl dig nu för att hänga med på denna inspirations-kick!

I bekräftelsen kommer en zoomlänk till din mailkorg som du kan spara i din kalender. Dagen innan kommer en mailpåminnelse om vår date med zoomlänk. Begränsat antal platser. 

Den 19 maj sätter du dig till rätta vi datorn med kaffekoppen och loggar in i mötet via zoom. Inspirationen är mellan kl. 15:00-15:30. Möjlighet att ställa frågor i slutet finns.
 
Är du sugen på att mingla och nätverka?
Efter inspirationskicken vid Kl. 15:30 fortsätter vi mötet i ett casual efter häng med den som vill prata mer. Alla har möjlighet att presentera sig oavsett om du kommer från ett klusterföretag, är student eller frilansare.


Klustret Creative North bjuder på en föreläsning till alla som jobbar eller studerar inom kreativa och digitala näringar, oavsett om du jobbar på en byrå, frilansar eller på en inhouse- byrå.

Klusterbolag: Bricco, Brightnest, Changemaker Educations, ENA, Firstly, Formsmedjan, Henson pr, In The Cold, More Digital Studio, Oh my, Sigmar Metodbyrå, Tromb, Vinter och Yours.

Finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Norrbotten, Piteå kommun, Luleå kommun, Boden Business Park, Sparbanken Nord, Luleå tekniska universitet och klusterbolagen.

Kontakt: Katarina Selin, katarina.selin@piteasciencepark.se, 070-560 92 50

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Meetup with Sara Öhrvall
18 maj 2021 (23:59)
0
Piteå Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Piteå Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Piteå Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.