Invajo - Events tool
Plats
Online
Datum
14 april 2021
Tid
15:00 - 15:30

Meetup with Mattias Wiking

Dagens värd: More Digital Studios 

Varmt välkommen till Meetup med Mattias Wiking

Mattias är uppvuxen pitebo som efter att gjort "stockholmssvängen" landat i Umeå. Han har jobbat med spel sedan slutet av 90-talet. Både i spelproduktion men också i ledande roller. Mattias är idag VD för spelbolaget Turborilla som gör Action Sport spel för mobil. Spelen har över 1,5 million spelare varje månad och över 70 miljoner nerladdningar totalt. 

I övrigt säger han sig vara en riktig nörd. "Går helst omkring i slitna jeans, t-shirt med något spelrelaterat motiv och en hoodie, jag har en hemlig passion för hoodies och samlar på dem".


Du anmäler dig nu och i beräftelsen kommer en zoomlänk till din mailkorg som du kan spara i din kalender. Dagen innan kommer en mailpåminnelse om vår date med zoomlänk.

Den 14 april sätter du dig till rätta vi datorn med kaffekoppen och loggar in i mötet via zoom. Inspirationen är mellan kl. 15:00-15:30. Möjlighet att ställa frågor i slutet finns.
 
Är du sugen på att mingla och nätverka?
Efter inspirationskicken vid Kl. 15:30 fortsätter vi mötet i ett casual efter häng med den som vill prata mer. Alla har möjlighet att presentera sig oavsett om du kommer från ett klusterföretag, är student eller frilansare.


Klustret Creative North bjuder på en föreläsning till alla som jobbar eller studerar inom kreativa och digitala näringar, oavsett om du jobbar på en byrå, frilansar eller på en inhouse- byrå.

Klusterbolag: Bricco, Brightnest, Changemaker Educations, ENA, Firstly, Formsmedjan, Henson pr, In The Cold, More Digital Studio, Oh my, Sigmar Metodbyrå, Tromb, Vinter och Yours.

Finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Norrbotten, Piteå kommun, Luleå kommun, Boden Business Park, Sparbanken Nord, Luleå tekniska universitet och klusterbolagen.

Kontakt: Katarina Selin, katarina.selin@piteasciencepark.se, 070-560 92 50

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Meetup with Mattias Wiking
14 april 2021 (11:00)
0
Piteå Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Piteå Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Piteå Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.