Plats
Online
Datum
19 augusti 2022
Tid
14:00 - 14:25
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Meetup med Jennie Wiklund @Betonghuset

Nu är det dags för höstens första Creative North meetup.

Jennie Wiklund - @Betonghuset på Instagram

Med 24 000 följare på Instagram är denna Norrbottning, med många järn i elden, en av Norrbottens populäraste digitala kreatörer. Kontot är ett lifestylekonto dvs en blandning av livet - i detta fall familjeliv, fjälliv, båtliv, mat, humor och sorg. Livet som det är på riktigt.

Sedan november jobbar Jennie heltid som Digital Kreatör och även som konsult till företag som vill komma igång och marknadsföra sig själva på Instagram. Hon har blivit uppmärksammad av radio samt intervjuad i direktsänd tv av Tilde de Paula om sitt stora intresse för julen & julpyntning. Brinner för föräldraskap, vikten av barns läsning, igenkänning, allas lika värde & humor. Hos Jennie ska alla känna sig välkomna"

Anmäl dig nu för att hänga med på denna inspirationsträff.

***

I bekräftelsen kommer en zoomlänk till din mailkorg som du kan spara i din kalender. Begränsat antal platser. 

Den 19 augusti sätter du dig till rätta vi datorn med kaffekoppen och loggar in i mötet via zoom. Inspirationen är mellan kl. 14:00-14:30. Möjlighet att ställa frågor i slutet finns.

***

Creative North bjuder på en föreläsning till alla som jobbar eller studerar inom kreativa och digitala näringar, oavsett om du jobbar på en byrå, frilansar eller på en inhouse- byrå.

Kontakt: Katarina Selin, katarina.selin@piteasciencepark.se, 070-560 92 50

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Creative North Meetup
19 aug 2022 (12:00)
0
Piteå Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Piteå Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Piteå Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.