Invajo - Events tool Get people together
Plats
Ring Knutstorp
Adress
Datum
26 november 2020
Tid
08:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Sommaren får inte passera utan Autoropa Racing Days! Det är årets sportbilshändelse, som erbjuder allt vad en livsnjutare kan önska

Ta med dig hela familjen för att njuta av garanterad härlig stämning, ett exklusivt utbud av Ferrari, Maserati, Bentley och McLaren kommer att finnas på plats både på bana och utställning. Som vanligt erbjuds bankörning med din bil, instruktörer som hjälper, samt möjlighet till medåkning i speciella bilar.

Det är inte utan stolthet vi redan nu kan berätta att vi kommer att ha bland annat nya Ferrari 488 Pista på plats på Ring Knutstorp! Vi klämmer även in lite överraskningar både på banan och i luftrummet som garanterat kommer att uppskattas.

Som vanligt serveras mat och dryck under hela helgen i Autoropas Hospitality Lounge, här kan du mingla i solen och njuta av fantastiskt sällskap. Allt för att du ska få en upplevelse utöver det vanliga där både du och dina vänner kan trivas.

Som lycklig ägare till en Ferrari hälsar vi dig varmt välkommen att uppleva en fantastisk motorfest under AutoropaRacing Days 2018 på Ring Knutstorp!
default