Plats
Gran Meliá Don Pepe
Datum
15 - 16 september 2022
Tid
07:30 - 00:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

The Executive Sales Conference Marbella

Starta hösten 2022 på absolut bästa sätt med en chefskonferens för dig som försäljningschef, VD eller ägare till härliga Marbella där vi garanterar givande workshops, inspirerande föreläsningar med Mikael Arndt och exklusiva gäster. Du kommer spendera 48 timmar med andra i liknande roll som dig med ett intresse för att utvecklas och det kommer leda till inspererande möten med nya affärskontakter. Vi kommer starta båda dagarna med en träningsaktivitet där du själv väljer om du vill starta på padelbanan, med yoga på stranden eller varför inte ett svettigt boxningspass? Utöver endorfinerna är det här ett ypperligt tillfälle att nätverka och skapa nya kontakter i en avslappnad miljö.

Vi kommer hålla till på det 5 stjärniga hotellet Gran Melia Don Pepe som ligger direkt på stranden i Marbella stad med härliga miljöer för workshops, mastermindövningar och måltider. 

Den 14 september kl 19 samlas vi alla för en gemnsam välkomsdrink där du får möjlighet att träffa alla deltagare inför konferensen. 

Konferensen kommer hållas på svenska men deltagare kommer vara med från företag runt om i världen.

I priset ingår konferensen, måltider, dryck och aktiviteter under dagarna.

Eventuellt flyg och boende bokar du själv.