Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Transporteffektivitetsdagen 2019

Arrangör
CLOSER & Northern LEAD
Plats
Lindholmen Conference Centre
Datum
29 augusti 2019
Tid
09:00 - 17:00

Välkommen till #TREFF2019

Välkommen på den åttonde upplagan av Transporteffektivitetsdagen den 29 augusti på Lindholmen, Göteborg.

Precis som tidigare år kommer konferensen att präglas av spännande föredrag av forskare och andra experter, visionära framtidsutblickar, nytänkande tekniska lösningar och inte minst av nätverkande.

Dagen kommer att fokusera på hur vi skalar upp innovationer för ett transporteffektivt samhälle. Vad innebär detta för olika aktörer? Hur kan lagstiftning och policy stötta i den snabba teknikutvecklingen? Detta och mycket mer kommer att presenteras och diskuteras, både på och vid sidan av scenen, på årets TREFF-konferens. Vi kan redan nu avslöja att infrastrukturministern kommer att vara med i programmet. 

Årets konferens kommer att avslutas med en interaktiv session i kombination med ytterligare möjligheter för mingel och nätverkande. Har du innovativa produkter att visa upp eller ett spännande projekt som du vill lyfta fram i vår interaktiva session? Kontakta lisa.almhage@lindholmen.se med förslag.

Hela agendan finns nu även tillgänglig i appen, anmäl dig idag! Observera att programmet uppdateras löpande.

Varmt välkommen,
Northern LEAD & CLOSER

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.