Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Nordisk HCT Årskonferens 2020

Arrangör
CLOSER
Plats
Online & Pascal
Datum
22 oktober 2020
Tid
09:00 - 16:00

Nordisk HCT Årskonferens

För sjunde året arrangerar CLOSER Nordisk konferens kring High Capacity Transport (HCT).

Årets Nordiska HCT-konferens kommer vara den 22:e oktober med möjlighet att både delta fysiskt på Lindholmen i Göteborg och online.

På konferensen kommer det främst redovisas vad som händer i Norden men inledningsvis får vi även en europeisk utblick kring utmaningarna som vi behöver lösa för att klara miljömålen som vi har. För övrigt så kommer flera försöksprojekt redovisas med allt från intermodala transportupplägg till hur man via horisontellt samarbete tillsammans fyller HCT-fordon.

Agendan kommer att uppdateras löpande.

Alla presentationsbilder kommer vara på engelska men föredragshållarna väljer om de talar på engelska eller svenska/skandinaviska.

All powerpoint slides will be in English, but the speakers will choose whether they speak English or Swedish / Scandinavian. 

 

Till dig som kommer delta online, här är länken till GoToWebinar >

 

Vi följer noggrant och löpande myndigheternas uppdateringar angående Covid-19, samt följer deras rekommendationer.

 

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.