Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Hur kan framtidens godståg möjliggöra effektiva leveranser genom en intelligent videogate?

Arrangör
CLOSER
Plats
Online
Datum
26 mars 2021
Tid
08:00 - 09:00

Frukostseminarium om framtidens leveranser via godståg

Under fyra fredagar i mars/april anordnar CLOSER digitala frukostseminarium där vi diskuterar samt förklarar möjligheter för framtidens godståg utifrån de tekniker som utvecklas inom det europeiska programmet Shift2Rail.

Frukostseminarierna ger dig en möjlighet att på ett enkelt sätt bli mer insatt i ny teknik och framtidsutsikter för järnvägssystemet. Under det första tillfället diskuteras hur nya tekniker från Shift2Rail kan appliceras i Sverige, vilka utmaningar som finns för olika aktörer samt vad som kommer ske framåt. Seminarierna kommer att ge en överblick, göra ett fåtal djupdyk och även öppna upp för mycket diskussion i paneler och med publiken.

Agenda:

  • Del 1: Vad är en intelligent videogate (IVG)?
  • Del 2: Paneldiskussion kring möjligheter med IVG och relaterad teknik utifrån olika perspektiv.

Talare:

  • Behzad Kordnejad, PhD, KTH
  • Mats Åkerfeldt, på verksamhetsområde Planering på Trafikverket
  • Kristina Andersson, Senior Researcher / Legal expert, RISE
  • Joseph Sandwing, Head of Digital Business Transformation, Port of Gothenburg

Gå med i CLOSER Rail Forum för de senaste uppdateringarna inom branschen >

Länk till seminariet skickas inom kort.

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.