Geofencing - konkreta tips för dig som arbetar med trafik och transporter i en kommun

Arrangör
CLOSER
Plats
Online
Datum
9 december 2022
Tid
09:00 - 10:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Välkommen att ta del av lärdomar om hur er kommun kan använda geofencing för att skapa hållbara trafikmiljöer

Geofencing är ett digitalt verktyg för att styra eller informera fordon som befinner sig i ett geografiskt avgränsat område. Det kan bl.a. användas för att säkerställa hastighetsefterlevnad.

Under det här seminariet kan du som arbetar med trafik- och stadsplanering eller upphandling av transporter lära dig om hur geofencing kan vara ett verktyg för att just din kommun ska få ett säkert vägtransportsystem i dagens komplexa trafikmiljöer. Du kommer också kunna ta del av exempel som visar på att Geofening fungerar som ett viktigt verktyg för fossiloberoende och tystare transporter i stora som små städer.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Geofencing - konkreta tips för dig som arbetar med trafik och transporter i en kommun
8 dec 2022 (23:59)
0
Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.