Detta event har redan ägt rum!

Frukostseminarium - digitaliseringens roll för ett hållbart transportsystem

Arrangör
CLOSER
Plats
Online
Datum
7 mars - 4 april 2023
Tid
08:00 - 09:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Digitaliseringens möjligheter

CLOSER bjuder nu in till tre frukostseminarier med fokus på digitaliseringens roll i omställningen av logistiksystemet. För att ställa om behöver organisationer i logistiksystemet kunna fatta informerade beslut och ha möjlighet att använda den nya teknik som finns tillgänglig. 

Alla tillfällen modereras av Vanja Carlén och Per Olof Arnäs från CLOSER. Seminariumen består av presentationer i 30 minuter och sedan tid för era frågor!

Varmt välkomna,

logotypecloserrgb.png

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.