Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

CLOSER årskonferens & årsmöte

Arrangör
CLOSER
Plats
Webb
Datum
19 mars 2020
Tid
09:00 - 11:45

CLOSER årskonferens 2020 - webinar

Varmt välkommen till CLOSERs årskonferens den 19 mars. Det blir i vanlig ordning inspirerande presentationer. Extra fokus lägger vi i år på resultat i CLOSER-samarbeten. Vad har vi åstadkommit inom de olika temaområdena och vart är vi på väg? 

Vi följer noggrant och löpande myndigheternas uppdateringar angående det nya coronaviruset samt följer deras rekommendationer. Med denna bakgrund så väljer vi nu att istället genomföra CLOSERs årsmöte helt och hållet via web.

Konferensen kommer att genomföras men som Webinar (via Teams), mellan kl 09.00 - 11.45 den 19/3.

Anslut gärna senast 08.45 så att du är i tid till presentationerna som börjar kl 09.00.

Mer information om webinariet hittar du under fliken webinar information -->

Anslut till Microsoft Teams-möte
+46 8 535 271 28   Sweden, Stockholm (avgiftsbelagt nummer)
Konferens-ID: 925 801 492#

 

Vi ser fram emot förmiddagens årsmöte som denna gång sker via webben. Om ni av någon anledning skulle ha problem att ansluta till mötet via webben och istället ansluter via telefon så hittar ni materialet som kommer presenteras här > 

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.