Detta event har redan ägt rum!

CLOSER ÅRSKONFERENS & ÅRSMÖTE 2023

Arrangör
CLOSER
Plats
Lindholmspiren 3-5, Göteborg / Fleminggatan 41, Stockholm
Datum
28 mars 2023
Tid
09:00 - 13:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

CLOSER årskonferens & årsmöte

 

Den 28 mars 2023 bjuder CLOSER in till årskonferens!

I år med fokus på kärnan i vad vi gör: att bidra till ökad transporteffektivitet. Vi kommer att beskriva innebörden av begreppet transporteffektivitet och visa hur alla de spännande initiativ som vi driver tillsammans med er bidrar till att skapa en mer effektiv transportbransch. Hoppas du vill lyssna på vad vi skapar för fantastiska resultat inom programmet - välkommen!

Delta fysiskt i antingen Göteborg eller Stockholm, eller följ eventet digitalt. Är du på plats bjuder vi på lunch efteråt och du får möjlighet att mingla och umgås med andra CLOSER partners men även med alla oss som arbetar inom CLOSER.

Välkommen!

 

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.