Invajo - Events tool

UX PUB 2019

Claremont
Birger Jarlsgatan 7, Stockholm
Visa på karta
22 maj 2019
17:30
Lägg i kalender
Arrangör
Claremont
Boka/OSA
Plats
Claremont
Datum
22 maj 2019
Tid
17:30
Klädsel
Din musikstil!
Åldersgräns
18

En kväll i användarupplevelsens tecken

Den 22 maj är det dags för den fjärde upplagan av Claremonts årliga UX-pub. I årets upplaga är våra personas ute och lyssnar, dansar och njuter av sin favoritmusikstil. 

Eventet riktar sig till alla som är intresserade av UX och vill lära sig mer om området. Kanske är du redan en fullfjädrad UX-expert, eller bara vill förstå vad en UX-designern gör. Oavsett vad är du varmt välkommen!

Kvällen startar med en workshop som leds av Claremonts UX-designers Tommy Marshall och Yelena Koselnik. Workshopen grundar sig i UX-metodik för att på så vis skapa kvällens mest användarcentrerade festivaldrink. Tävlingen går ut på att arbeta i team och intervjua målgruppen, göra prototyper och användartester. Ett fint pris väntar det vinnande teamet.

Schema
17:30 Dörrarna öppnas
18:00 Workshopen börjar
19:30 Drinkarna är klara för bedömning av personas
20:00 De två bästa drinkarna presenteras och en vinnare samt andraplats utses
20:30 After UX Pub börjar med musik, aktiviteter och mingel

I år erbjuder vi ett begränsat antal studentbiljetter med ”först till kvarn-principen” 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Biljett
20 maj 2019 (23:59)
0
Studentbiljett
20 maj 2019 (23:59)
Fullbokat
Claremont använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Claremont. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Claremont samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.