Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Claes Hydén
Plats
Quality Hotel Nacka
Datum
16 januari 2020
Tid
07:30 - 09:30

FrukostAkademin Nacka-Värmdö Quality Hotel Nacka 16:e januari


Framtidssäkra er verksamhet genom att bygga lärande bolag!

Välkomna till 2020 års första FrukostAkademi, och vad ska vi då inledningsvis fokusera på när vi nu tar våra första steg in i ett nytt decennium? Jo vi fortsätter med det vi berörde i november 2019, om vikten att ha rätt kompetens och hur vi både kan hitta den men framförallt säkerställa den för fortsatt framgång.

”Camilla Hane från Arbetsförmedlingens digitala tjänster kommer att gästa oss igen, och denna gång berättar hon om vad de kan erbjuda för att du och dina medarbetare ska hålla er attraktiva och utvecklas på en arbetsmarknad där kompetenskraven ständigt förändras.

”Huvudtalare denna morgon är Lena Noaksson och  Frida Monsen från Doings som är en konsultbyrå med fokus på att säkerställa att dina förändringar lyckas genom att utveckla struktur, kultur, kommunikation och beteenden som främjar att alla vill, vågar och kan. Och sedan gör. 

 

doingslogo6096.png

Doings, är en del av House of Impact AB, som växte fram ur behovet att utmana HR- och ledarskapsbranschen. Dessa tjänster bör effektiviseras väsentligt så att de möter organisationers behov av att vara i ständig utveckling och hålla hög konkurrenskraft. Vi vill erbjuda kunderna dessa tjänster i en ny förpackning.
Paketeringen stavas Förändringsledarskap, där de mänskliga kompetenserna är nyckeln till framgång. Vi vill skapa en rörelse där det handlar om att framtidssäkra organisationer genom att utveckla maximala ”People Skills” hos varenda kotte!
Vår övertygelse är att det viktigaste i en förändring är att visa på handlingskraft att bli en Doer helt enkelt! Vårt fokus är på själva görandet. Vi hjälper dig att komma igång, att få saker gjorda. Denna morgon har vi fokus på;
·       Det digitala ekosystemet för lärande.
·       Hur hänger lärande, rekrytering, Employer Branding och kunder ihop?
·       Rätt person på rätt plats som gör rätt saker på rätt sätt, ska det vara så svårt?
·       Vad ska vi sluta respektive börja göra!
 
                               Vi vill skapa DO-OCHRACY! Häng med oss den 16:e januari!!

doers1902499611.jpgdoers190278.jpg

 

 

Vi önskar alla företagare och näverkare ett gott slut på 2019 och tack för ett fantastiskt FruktostAkademiår 2019

 

 

 

Varmt Välkomna
önskar Quality Hotel med personal
och vännerna från FrukostAkademin

Företagarna Nacka Värmdö använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Företagarna Nacka Värmdö. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Företagarna Nacka Värmdö samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.