Invajo - Events tool

Idrottsforskning 2018 – för en hållbar barn- och elitidrott

Arrangör
Centrum för idrottsforskning
Plats
Clarion Hotel Stockholm
Datum
15 - 16 oktober 2018
Tid
2018-10-15 09:00 - 2018-10-16 16:00

Idrottsforskning 2018 – för en hållbar barn- och elitidrott

Centrum för idrottsforskning fyller i år 30 år. Detta vill vi fira med en konferens där framför allt CIF-finansierad forskning inom barn- och ungdomsidrott samt elitidrott presenteras och diskuteras.

Under två dagar möts ledare, tränare, förbundsfysioterapeuter, förbundsläkare, idrottslärare, tjänstemän på förbundsnivå och forskare inom idrottsvetenskap.

Vi varvar keynotes med fördjupande seminarier och rundabordssamtal. Dessutom genomförs seminarier som arrangeras i samarbete med CIF-finansierade organisationer.

Vad ingår?

Hela konferensprogrammet

Fika och lunch dagtid

Mingelbuffé måndag kväll

Ett extra frukostseminarium på tisdagen med Carl Johan Sundberg på temat Fysisk aktivitet – hur kan det vara så bra för välbefinnande och hälsa?

Kostnad

2 000 kr (exkl moms) för deltagare från statliga organisationer

2 500 kr (inkl moms) för övriga

Anmälan

Konferensen
Måndagen den 10 september via anmälningsformuläret nedan.

Boeende
Specialpris på boende på konferenshotellet kan bokas senast den 15 augusti via länken på sidan Boende

Vid parallella sessioner vill vi att du gör ett förhandsval mellan de olika seminarierna. Det går att ändra detta på plats.


VÄLKOMMEN!

Bokning
Sista bokningsdag
Pris
Antal
Idrottsforskning 2018
28 sep 2018 (17:00)
2500.00 SEK
Fullbokat
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Centrum för idrottsforskning använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Centrum för idrottsforskning. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Centrum för idrottsforskning samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.