Detta event har redan ägt rum!

Idrottsanläggningar - i dag och i morgon

Arrangör
Centrum för idrottsforskning
Plats
Eriksdalsbadet + digitalt via länk
Datum
29 april 2022
Tid
07:30 - 09:15
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Frukostseminarium om framtidens platser för idrott och motion

I alla Sveriges kommuner är frågan om anläggningar präglad av konkurrerande behov och intressen. I en kommande regeringsrapport konstaterar Centrum för idrottsforskning (CIF) att det saknas en samlad nationell strategi för idrottsanläggningar och ytor för annan fysisk aktivitet. 

CIF inbjuder härmed in till ett seminarium om framtidens anläggningspolitik – Hur bryter man dödläget i anläggningsfrågan? Och går det att bygga anläggningar för både föreningar och motionärer?

I panelen finns forskare och företrädare från idrottsrörelsen och Sveriges kommuner. Samtalet inleds med att CIF:s utredare Johan R Norberg redovisar resultaten från rapporten. 

Program
kl 7.30              Frukost
kl 8.00-09.15    Samtal

Deltagare
Karin Book – forskare i idrottsvetenskap, Malmö universitet
Nils-Olof Zethrin – expert Idrott och fritid, Sveriges Kommuner och Regioner
Maria Modig – kultur- och fritidsdirektör, Norrköpings kommun
Jonnie Nordensky – projektledare Plats för idrott, Riksidrottsförbundet
Cinnika Beiming - Distriktsidrottschef, RF-SISU Stockholm
Johan R Norberg – utredare, Centrum för idrottsforskning

Målgrupp
Seminariet vänder sig till alla med intresse för människors förutsättningar till fysisk aktivitet. Inte minst till dig som är tjänsteman eller förtroendevald i en kommun eller inom idrottsrörelsens olika förbund.

Anmälan
Anmälningstiden har gått ut, men det finns möjlighet att delta digitalt. Mejla johan.pihlblad@gih.se för att få länken till webbinariet.  

Observera! Har du gjort en anmälan men inte har fått någon bokningsbekräftelse via mejl och sms - vänligen hör av dig till oss på cif@gih.se.

Läs rapporten
Idrottsanläggningar – i dag och i morgon

VÄLKOMMEN!

Centrum för idrottsforskning använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Centrum för idrottsforskning. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Centrum för idrottsforskning samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.