Get people together
Plats
Online
Datum
17 november 2022
Tid
18:30 - 19:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Utfrågning med Centerpartiets partiordförandekandidater

Den 7/11 höll Centerpartiets valberedning presskonferens för att presentera vilka kandidater de föreslår till partiordförandeturnén som nu kommer att pågå några veckor framöver. De föreslagna kandidaterna är Daniel Bäckström, Elisabeth Thand Ringqvist och Muharrem Demirok. Nu kommer dessa kandidater till oss - för en digital utfrågning för medlemmar i Centerstudenter!

Utfrågningen kommer att äga rum nu på torsdag (17/11) kl. 18:30-19:30 digitalt via zoom.

För att delta på utfrågningen behöver du anmäla dig här på Invajo. Du har två bokningsalternativ.

Det ena bokningsalternativet innefattar formulär för att formulera frågor du vill ska ställas till kandidaterna under samtalet, och det kommer stänga kl 10:00 nu på torsdag för att moderatorn ska hinna sortera frågorna och lägga upp planeringen för kvällens samtal. Det kommer inte att redogöras från vem olika frågor kommer, utan moderatorn kommer läsa upp dem som frågor från medlemmar.

Det andra bokningsalternativet innefattar enbart uppgifter nödvändiga för deltagande och är öppet till kl 16:00 nu på torsdag.

Vi hoppas givetvis att vi ska hinna med så många frågor som möjligt men reserverar oss för att vi kan behöva sortera bort vissa frågor i det fall vi får in fler än vad som hinner ställas under frågetimmen. Skulle vi mot förmodan ha tid över kommer vi öppna upp för frågor från deltagare i slutet av samtalet. 

Länk till utfrågningen kommer gå ut cirka en timme innan evenemanget startar på torsdag och vi hoppas att så många av er som möjligt ska kunna delta! Anledningen till att anmälan går ut så nära inpå evenemanget är för att besked om turné och en utfrågning hos oss kommit förbundsstyrelsen tillhanda nära inpå, och det är många som vill träffa kandidaterna!

Julia Eriksson, förbundsordförande för Centerstudenter, kommer att moderera samtalet. 

 

Varmt välkommen!

Centerstudenters förbundsstyrelse