Invajo - Events tool Skapa event gratis

Förbundsstämma 2020

Linköping
Sankt Larsgatan 14, Linköping
Visa på karta
24 - 26 april 2020
16:00 - 14:00
Lägg i kalender
Arrangör
Centerstudenter
Boka/OSA
Plats
Linköping
Datum
24 - 26 april 2020
Tid
16:00 - 14:00
Åldersgräns
18

Centerstudenters förbundsstämma 2020

Äntligen är det dags för årets höjdpunkt - Centerstudenters förbundsstämma år 2020!

Den 24-26 april är det dags för Centerstudenters förbundsstämma i staden där idéer blir till verklighet, Linköping. På traditionsenligt manér ska debatter, beslut och festligheter ta Centerstudenter in i ett nytt decennium. Två reviderade, och ett helt nytt politiskt program ska antas. Och inte minst, en ny förbundsstyrelse väljas.

När ifrågasättandet av liberala idéer och tankar blir allt större, behöver borgerligheten och liberalismen än mer idéutveckling och bättre svar på så väl gamla som nya problem. I detta fyller Centerstudenter en oerhört viktig roll. Som värnare av det fria ordet, och inte minst den fria tanken, tar saklighet och debatt oss fram till nya policyförslag.  

Inte enbart kommer förbundsstämman agera rum för livliga debatter och nya policyförslag. Centerstudenter fortsätter att införliva traditioner och garanterar  helfestlig kväll. Att Centerstudenter är kungar på natten och även kungar på dagen kommer resultera i en pangsittning på lördagen den 25 april. Sittningen kommer att hållas på Matverkstan i centrala Linköping. Kan/vill du enbart vara med på sittningen går det självklart bra, se information längre ner om hur du går tillväga för att anmäla dig. 


Varmt välkomna till förbundsstämman 2020!

Förbundsstyrelsen genom stämmogeneralerna 

/Caroline Ferning & Warda Fatih 


Allmän information

Vad kostar det? 

552 för studenter och 650 för knegare. Betalning sker via Invajo vid anmälan. Om du är student anger du kampanjkoden STUDENT längst ner i formuläret. Anmäl dig senast 23.59 29 mars . 

  • Förbundets resepolicy täcker resekostnader för max 1500 kr per person. Om dina resor skulle kosta mer än det kommer du faktureras den överstigande delen av kostnaderna om du inte fått godkännande från generalsekreterare Malin Stampe. I regel sköter Malin bokningen av resor till och från stämman. Information om din resa får du per mejl när den är bokad. 
  • Om du avanmäler dig utan giltig orsak (vid sjukdom krävs läkarintyg) kommer du att faktureras de faktiska kostnader som förbundet haft för din medverkan vid förbundsstämman. De faktiska kostnaderna uppgår till ca 3000 kr per person.
  • Rösträtt har medlemmar som löst medlemskap senast den 15 mars i år. För de som varit medlemmar 2019 måste avgiften för 2020 vara betald innan stämmans öppnande. Inga undantag kommer att göras.
  • Observera att det inte går att anmäla sig till detta evenemang om man har obetalda fakturor från Centerstudenter sedan tidigare. Har du obetalda fakturor kommer din anmälan inte bli giltig förens dessa är betalda. Är du osäker om du har en obetald faktura kan du vända dig till generalsekreterare Malin Stampe.

 

Önskar du delta enbart på banketten i Linköping lördagen den 25 april?

Mejla ditt deltagande med namn och eventuella allergier till caroline.ferning@centerpartiet.se. Banketten kostar 450 kr, då ingår trerätters med antingen två öl/cider eller en halv flaska vin. 

Har du frågor om stämman kan du vända dig till stämmogeneralerna Caroline Ferning (caroline.ferning@centerpartiet.se) eller Warda Fatih (warda.fatih@centerpartiet.se) 

Motioner till förbundsstämman skickas till förbundsordförande Naod Habtemichael naod.habtemichael@centerpartiet.se senast 23.59 den 15 mars. 

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
Deltagare förbundsstämma
26 mars 2020 (16:00)
650.00 SEK
Stängd
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Centerstudenter använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Centerstudenter. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Centerstudenter samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.