Invajo - Events tool Get people together
Plats
Centerpartiet Gotland
Datum
4 juli 2018
Tid
15:30
Åldersgräns
18 år

Den 4 juli äger Centerstudenters traditionensliga punsch- och kubbmingel rum! Kom och mingla med gamla och nya bekantskaper och svalka dig med punsch eller rosé samtidigt som du deltar i den sedvanliga kubbturneringen. Minglet är öppet för anmälan för alla vänner till Centerstudenter.

I din anmälan väljer du om du enbart vill delta på minglet eller om du vill anmäla dig till både minglet men också deltar i ett kubblag. Se till att skriva rätt namn på kubblaget så vi vet vilket lag du hör till. Sista dag att anmäla sig till kubbminglet är den 30e juni och antalet platser är begränsade. Efter den 30e juni kommer Elin mejla ut om ni har fått plats och instruktioner inför minglet.  

Regler för kubblag:

- ett lag ska innehålla minst tre personer. Det går bra att komplettera med fler lagmedlemmar senare, om dessa är anmälda till minglet.

- endast föranmälda lag får delta i tävlingen

- anmälda lagmedlemmar anmäls automatiskt till det traditionsenliga punsch- och kubbminglet

 

Observera att du, när du anmält dig, måste bekräfta din anmälan per mejl inom tio minuter. Annars kommer din anmälan inte att registreras. Bekräftningsmejlet kommer till den mejladress du uppger i anmälan. Är du osäker på om du blivit anmäld eller har andra frågor kan du mejla till: elin.larsson@centerpartiet.se

 

OBS minglet har 18årsgräns.

 

Vart välkommen! // Centerstudenters förbundsstyrelse