Get people together
Plats
Visby
Datum
4 juli 2022
Tid
14:00 - 16:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Åldersgräns
18

Centerstudenters traditionsenliga punsch- och kubbmingel

Den 4 juli äger Centerstudenters traditionsenliga punsch- och kubbmingel rum! Kom och mingla med gamla och nya bekantskaper och svalka dig med punsch eller rosé samtidigt som du deltar i den sedvanliga kubbturneringen. Minglet är öppet för anmälan för alla medlemmar och vänner till Centerstudenter.

Notera att detta är en intresseanmälan - plats på minglet bekräftas via mejl efter sista anmälningsdag.

I din anmälan nedan väljer du om du enbart önskar delta på minglet eller om du vill anmäla dig till både minglet men också delta i ett kubblag. Se till att skriva rätt namn på kubblaget så vi vet vilket lag du hör till. Sista dag att anmäla intresse till kubbturneringen är den 26e juni och sista dagen att anmäla intresse till minglet är den 1 juli. Observera att antalet platser är begränsade. Efter den 1 juli kommer ansvarig mejla ut om ni har fått plats på kubbturneringen/minglet och även mejla ut instruktioner inför kubbturneringen.  


Regler för kubblag:

  • ett lag ska innehålla minst tre personer
  • endast föranmälda lag får delta i tävlingen
  • alla lagmedlemmar måste vara anmälda här via invajo för att delta i kubbturneringen 

 

Observera att du, när du anmält dig, måste bekräfta din anmälan per mejl inom tio minuter. Annars kommer din anmälan inte att registreras.

Bekräftningsmejlet kommer till den mejladress du uppger i anmälan. Är du osäker på om du blivit anmäld eller har andra frågor kan du mejla till: rasmus.elfström@centerpartiet.se

OBS! Minglet har 18årsgräns.


Varmt välkommen!

// Centerstudenters förbundsstyrelse