Invajo - Events tool Skapa event gratis

Centerstudenters förbundsstämma 2019

Scandic Backadal
Bäckebolsvägen, Göteborg
Visa på karta
5 - 7 april 2019
14:00 - 15:00
Lägg i kalender
Arrangör
Centerstudenter
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Scandic Backadal
Datum
5 - 7 april 2019
Tid
14:00 - 15:00
Åldersgräns
18

Centerstudenters förbundsstämma 2019

Varmt välkommen till årets höjdpunkt -  Centerstudenters förbundsstämma. Den äger rum den 5-7 april i den ärofyllda staden Göteborg. Staden där Europeiska rådets sammanträde skapade våldsamma kravaller bland EU- och globaliseringsmotståndare men som nu får revansch när EU- och globaliseringsfrämjare ska skriva nya kapitel i historieböckerna. Förbundsstämman är en givet samlingspunkt för de fria tankarna, nya idéerna och de gamla sanningarna!

I staden där sossarna år efter år har härskat och söndrat men till slut fick ge vika för ett nytt Alliansstyre. Där ska vi visa att Sverige behöver mer frihet - inte mindre. Med en valrörelse i ryggen och ett EP-val framför oss har Centerstudenter en viktig roll att fylla. Förbundsstämman är en policymotor och en ideologisk kompass. När vi ska ta Europa med storm är dessa verktyg viktigare än någonsin. På förbundsstämman träffas vi och diskuterar politik, organisation och hur vi tar Europa framåt. När Storbritannien lämnar den europeiska gemenskapen känns det tryggt att vi träffas och diskuterar hur samarbetet kan utvecklas i just Lilla London av alla städer. Diskussionerna på dagarna övergår till fester på nätterna.

Varmt välkommen till Centerstudenters förbundsstämma 2019. 

Vad kostar det? 

552 för studenter och 650 för knegare. Betalning sker via Invajo vid anmälan.  Om du är student anger du kampanjkoden STUDENT längst ner i formuläret. Anmäl dig senast 13 mars. 

 

  • Förbundets resepolicy täcker resekostnader för max 1500 kr per person. Om dina resor skulle kosta mer än det kommer du faktureras den överstigande delen av kostnaderna om du inte fått godkännande från generalsekreterare Malin Stampe. I regel sköter Malin bokningen av resor till och från stämman. Information om din resa får du per mejl när den är bokad. 
  • Om du avanmäler dig utan giltig orsak (vid sjukdom krävs läkarintyg) kommer du att faktureras de faktiska kostnader som förbundet haft för din medverkan vid förbundsstämman. De faktiska kostnaderna uppgår till ca 3000 kr per person.
  • Rösträtt har medlemmar som löst medlemskap senast den 23 februari i år. För de som varit medlemmar 2018 måste avgiften för 2019 vara betald innan stämmans öppnande. Inga undantag kommer att göras.
  • Observera att det inte går att anmäla sig till detta evenemang om man har obetalda fakturor från Centerstudenter sedan tidigare. Är du osäker om du har en obetald faktura kan du vända dig till generalsekreterare Malin Stampe.

Önskar du delta enbart på banketten i centrala Göteborg lördagen den sjätte april? 

Mejla ditt deltagande med namn och eventuella allergier till elin.larsson@centerpartiet.se. Banketten kostar 450 kr, då ingår trerätters med ett glas alkoholhaltig dryck till varje rätt. 

Har du frågor om stämman kan du vända dig till stämmogeneral Elin Larsson på elin.larsson@centerpartiet.se

Motioner till förbundsstämman skickas till förbundsordförande Naod Habtemichael naod.habtemichael@centerpartiet.se senast 23.59 den 23 februari.